Gleba 0 Napisano 3 Lutego 2021 Witam Was wszystkich planuje kupić taki oto gorwbox.. https://www.growbox.pl/product-pol-3551-Zestaw-Hydro-Shoot-40-HPS-150W-Najwyzsza-jakosc-na-kazda-kieszen.html I teraz moje pytanie czy będzie wszystko Okey znaczy czy wystarczy mi na 2 sadzonki oraz jak ustawić wiatraki I jakiej pojemności powinny być donice sądzić będę automat .. Dzięki za odpowiedź I pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 3 Lutego 2021 @Gleba dwie upchasz, doniczki 11 l chociaż i mniejsze przejdą, mieszającego wentyla tam nie widać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gleba 0 Napisano 3 Lutego 2021 Czyli dodać mieszający.. A sam jeden wciągający wystarczy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Lutego 2021 @Gleba Tak , wlot może być pasywny, ale przy lampie HPS lepiej, by był wentylator wtłaczający, bo będzie lepszy przepływ powietrza w namiocie, co wpłynie na obniżenie temperatury, a HPSy się dość mocno grzeją. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gleba 0 Napisano 3 Lutego 2021 wtłaczający z góry czy z dołu? . Ta lampa wystarczy ? Oraz jaki nawilżacz powietrza polecacie ? Wybaczcie że tak pytam ale lubię zbierać informacje I być przygotowanym 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Lutego 2021 @Gleba wtłaczający z dołu u góry wylot, hps wystarczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gleba 0 Napisano 8 Lutego 2021 A za miast tej lampy to jaki led nadawał by się oraz jaki starter pack kupić nawóz taki na floI veg.. cena bez znaczenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 8 Lutego 2021 @Gleba to panel ledam 35w, nawozy biobiz trypack @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 8 Lutego 2021 @Gleba ja bym wziął ledam 60w, 35w na flo myślę, że nie wyciągniesz 100% z tego co byś mógł. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gleba 0 Napisano 8 Lutego 2021 @Piccolo A ten 60 w też jest dobry na weg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Lutego 2021 @Gleba Nadaje się na obie fazy i wzrostu i kwitnienia. Link : https://ledam.pl/product/panel-cree-cxa2520-grow-led-60w @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gleba 0 Napisano 8 Lutego 2021 Dzięki za linka 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach