Śpiący 2 Napisano 10 Marca 2021 Witam wszystkich oglądających moja fotorelacje😉 dziewczyny dziś mają 45 dni i mam mały problem brakuje miejsca w boxie. Lampy podniesione na maxa odległość od szczytów jakieś 20 cm boje się że znów poprzypala liście, co radzicie zrobić połamać im główne szczyty czy może jakieś inne pomysly @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Marca 2021 @Śpiący możesz łamać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Śpiący 2 Napisano 10 Marca 2021 @Szym dzięki zrobione narazie jeden szczyt który był najbliżej lamp 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Śpiący 2 Napisano 18 Marca 2021 Witam wszystkich którzy oglądają moja fotorelację i życzę miłego wieczoru😉 dziewczyn dziś mają 53 dni. I tu mam parę pytań czy wszystko z nimi w porządku czy kwiaty nawiązują się prawidłowo mam wrażenie że są trochę małe. Jak myślicie czy będzie z tego jakiś przyzwoity plon? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 18 Marca 2021 @Śpiący jeszcze mają czas aby spuchły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach