WielebnyMerry 382 Napisano 3 Lutego 2021 @fxxx1337 masz możliwość wiekszej temperatury około 3-5 st.C? Pamiętaj wyższa wilgotność, wyższa temperatura. Gdzieś miałem tabelę najlepszej wilgotnosi do panującej temperatury w pomieszczeniu, ale nie mogę znaleźć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Lutego 2021 Mogę wrzucić trzeciego leda, który podnosi temp w boxie właśnie o tyle, ale boje się, że może mi popalić roślinke @WielebnyMerry Teraz w boxie mam 71% i 23,5 stopnia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Lutego 2021 @fxxx1337 Wilgotność i temperatura są w porządku, ja bym niczego nie zmieniał. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Lutego 2021 (edytowane) Dzień 4 Chyba idzie gitarka? Edytowane 5 Lutego 2021 przez fxxx1337 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 5 Lutego 2021 @fxxx1337 na razie niby tak ale to dopiero 4 dzień 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 5 Lutego 2021 Moje kiełki są podobnej wielkości po 2 dniach. Żarcik. Ale wydaje mi się że wolno rośnie, jakie tam warunki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Lutego 2021 @WielebnyMerry 70% wilgo, 21.5 stopni. Teraz mam zagwostkę, bo dosłownie 2 minuty temu zamieniłem tego jednego leda na innego, który generuje większe ciepło (20 wat ma), bo chce zwiększyć temperaturę, bo wydaje mi się, że za mała jest temperatura. Teraz nie wiem czy dać jednego tego leda i tego co teraz włożyłem, czy wrzucic tam wszystkie tzn te 2 + ten trzeci Jak myślisz? @WielebnyMerry bo tak w sumie teraz policzyłem, że na moją powierzchnię trzeba 3800 lumenów, te dwa podłużne ledy mają razem 2700 lumenów z jedną podłużną i z tym nowym ledem jest dokładnie 3802 lumeny, więc teraz nie wiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Lutego 2021 Co myślicie pany ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 5 Lutego 2021 (edytowane) @fxxx1337 wrzucaj wszystkie może że 3st. podniesie, przy tej wilgotności temperatura dobrze jak będzie w granicy 25-27st. Ciężko ale do wykonania. Gdzie box trzymasz, mieszkanie, garaż, strych? Jaka temperatura otoczenia? Edytowane 5 Lutego 2021 przez WielebnyMerry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Lutego 2021 @WielebnyMerry Mieszkanie, temperatura pokojowa Dobra to wrzucam Odległość gitara czy podwyższyć? @WielebnyMerry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 5 Lutego 2021 Zostaw na dobę i obserwuj dziecine, temperatura Ci w godzinę 2st. podskoczyła czy się mi zdaje? Jeśli tak to blisko dobrej temperatury jesteś. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Lutego 2021 @WielebnyMerry 68% wilgo, 25 stopni obecnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 5 Lutego 2021 Powiedzmy w skali od 1 do 6 masz 5. Teraz obserwuj przez dobę roślinki czy nie ma za nisko światła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Lutego 2021 @WielebnyMerry jakie będą objawy jak będzie za nisko ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 5 Lutego 2021 Prawdopodobnie poparzone końcówki liści, na szczęście jest to ledzik, więc nie daje tyle ciepła żeby połączyć jak potrafi HPS, ale prócz połączeń może mieć stres podobno, jakiś uczony pisał kiedyś na forum jednej z FR. Bynajmniej jutro jak zechcesz zapoznasz zdjęcia to zobaczymy. I pilnuj poziomu wilgotności w granicach 70% jak u kobiety 🤪😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Lutego 2021 Hah dokładnie:D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 6 Lutego 2021 Ale się zesrałem, wracamy z jarania po 23 i nagle niebieskie swiatla a my bonio i crusher z ziolem w srodku, wszyscy na bombie jeszcze troche i zesrani, zatrzymali nas ale wszystko pochowane pod siedzeniami xD Wszyscy zachowali się wzorowo 0 paniki na zewnątrz, ale w środku wszyscy się gotują. Pojebane XD A teraz recenzja ziółka ;D Palonko pierwsza klasa, smiechawa ostro, połączenie indica z sativa magia 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lutego 2021 Powodzenia oby tym razem wszystko poszło tak jak trzeba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 7 Lutego 2021 Dzień 6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lutego 2021 Też mam tą pestkę w piwnicy daj znać po zbiorach czy warto sądzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach