Jobanyy 0 Napisano 27 Stycznia 2021 (edytowane) Wiem ze powinienem spytać wcześniej ale kupiłem panel taki jak na tej aukcji htt mam kilka automatów i czy ten panel nada się w boxie 80x60? Edytowane 27 Stycznia 2021 przez Jobanyy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 27 Stycznia 2021 @Jobanyy Radził bym ci usunąć link bo ktoś zgłosi i nawet tygodnia nie będziesz mial tych automatow, jest tu dużo zajebistych ludzi ale kto wie czy jakiś pies na konfidencie nie siedzi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Stycznia 2021 Ten panel nada sie w dla max 1 sztuki auto , jeżeli w ogóle chcesz coś zebrać. Na 80x60 jest za słaby i z tego co widze to w opisie jest że panel ten jest przystosowany głównie do doświetlania , a nie typowej uprawy pod nim. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jobanyy 0 Napisano 27 Stycznia 2021 @Vampidrut mógłbyś coś polecić budżetowego ? Tak do 200 zl @Zielony Uczeń dzięki,na szczęścia podałem link przykładowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 27 Stycznia 2021 @Jobanyy Obczaj sobie panele Ledam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Stycznia 2021 Za 200pln na twoje wymiary boxa będzie lipa , ale juz na 55x55 to w tych granicach cenowych jest taki panel https://ledam.pl/product/panel-cree-cxa2520-grow-led-60w @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jobanyy 0 Napisano 27 Stycznia 2021 Możesz mi wytłumaczyć jak to działa ? Co za różnica @Vampidrut ile roślin ipchne na 55x55? Światło j natezenie będzie jednakowe ? W takim boxie spokojnie upchnę 3 rośliny @Vampidrut kiedyś się bawiłem na boxie 80x80 i były tam zwykle zyrandolowe ledy po 7w i plon był mizerny naprawdę lipa .myślałem ze jak kupię teraz coś specjalnie pod to to będzie git mówisz ze ten panel nie wykarmi 3 automatów 18/6? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Stycznia 2021 Upychaj ile chcesz , ważne ny na danej powierzchni były. Jak będą miały za ciasno , bocznych pędów będziesz miał mniej. Ot i cała historyja. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach