MisterZielskoXD 19 Napisano 27 Stycznia 2021 Jak myślicie lepiej abym pod koniec maja wysadził dwa półautomaty na spota czy lepiej abym sadził automaty ? Jak wygląda różnica pomiędzy plonami ? Nie dawno się dowiedziałem o półauto i wydaje się być dobrą alternatywą dla sezona ale nie mam pojęcia jak to wygląda w podejściu do automatów zna się ktoś ? Opłaca się zamiast automatów ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Stycznia 2021 @MisterZielskoXD trochę dłużej rosną pół auto od auto ale większy plon dają 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 27 Stycznia 2021 @Szym jest to jakaś duża różnica czy znikoma ?🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Stycznia 2021 @MisterZielskoXD w plonach jest różnica, pół auto potrafią osiągnąć wielkość czasami podobną do pełnosezonówki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 27 Stycznia 2021 Mi ostatnio wyszło ok. 80 gram z jednego półauto 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach