rick 1 Napisano 26 Stycznia 2021 (edytowane) siema,roślinki są bardzo małe jak patrzyłem powinny być dużo większe i nie wiem w czym tu problem roślinki mają: 1: 2 liski paczkowe ok. cm, 2 listki ok. 2cm i 2 mniej niż cm i ma ok 20cm 2: 2 listki paczkowe cm i 2 listki cm i ma ok 15cm 3 2 listki paczkowe 0.75cm i 1 listek cm i ma ok 15cm przypomnę że miną już miesiąc lampa:80LED świeci przez cały czas, od lampy do roślinki jest 60cm powietrze: wymieniam 2 razy dziennie (nie mam wiatraczka) zdj jest 1 roślinki (tej największej) led wyłączyłem do zdj bo nie było nic widać Edytowane 26 Stycznia 2021 przez rick @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 26 Stycznia 2021 Wywal ją nic z tego nie będzie Pokaż tego leda i wszystko co masz włącznie z boxem całość. No i kieruję cię do działu Dla początkujących tam się dowiesz wszystkiego https://marihuanaforum.pl/forum/244-pierwsze-kroki/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 26 Stycznia 2021 @rick Przecież ona wygląda jakby nie miała żadnego światła 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SuzukaAkathuki 3 Napisano 26 Stycznia 2021 strasznie wyciągnieta, wyjeb w kosz, najlepiej razem z ledami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rick 1 Napisano 26 Stycznia 2021 Godzinę temu, fxxx1337 napisał: Wywal ją nic z tego nie będzie Pokaż tego leda i wszystko co masz włącznie z boxem całość. No i kieruję cię do działu Dla początkujących tam się dowiesz wszystkiego https://marihuanaforum.pl/forum/244-pierwsze-kroki/ x4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 26 Stycznia 2021 @rick Dałeś się nabrać, w te chujowe chwyty, ja też kiedyś myślałem że coś ma prawo pod tym rosnąć, ale z ciekawości zawitałem tutaj na forum i zostałem uświadomiony że przy tym nic nie urośnie, szkoda bo to tylko strata kasy w twoim przypadku, poczytaj sobie na forum o początkach i może sproboj na nowo z wiedzą co będzie ci potrzebne i pisz posty bo ludzie ci zawsze pomogą i powiedzą co jest lepsze i co się opłaca. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 26 Stycznia 2021 wywal to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rick 1 Napisano 26 Stycznia 2021 1 minutę temu, Zielony Uczeń napisał: @rick Dałeś się nabrać, w te chujowe chwyty, ja też kiedyś myślałem że coś ma prawo pod tym rosnąć, ale z ciekawości zawitałem tutaj na forum i zostałem uświadomiony że przy tym nic nie urośnie, szkoda bo to tylko strata kasy w twoim przypadku, poczytaj sobie na forum o początkach i może sproboj na nowo z wiedzą co będzie ci potrzebne i pisz posty bo ludzie ci zawsze pomogą i powiedzą co jest lepsze i co się opłaca. Pozdro dzięki za info, a jakie ty polecasz? tak żeby nie poszło na to w huj prądu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 26 Stycznia 2021 (edytowane) @rick Ja dużej wiedzy nie mam ale kolega @Zielone krainy polecił mi panel ledam na 1 roślinkę w pcboxie mi starcza, koszt to około 150ziko, jest pełno linków na forum poszukaj sobie bo ja aktualnie nie mam jak, no i dolicz sobie wszystkie nawozy itp. chyba że wszystko masz, 300 przynajmniej trzeba liczyć, chyba że chcesz się bawić w jakieś zwisające samorobione żarówki, ale według mnie to się nie opłaca. @rick ale tak jak koledzy piszą, chyba lepiej to wywalić i zacząć od zera z porządnym sprzętem i wiedza początkującego, ja otworzyłem fotorelacje i dużo osób które mają wiedzę mi pomaga i uczy, wydaje mi się że to najlepszy sposób na pierwszy grow Edytowane 26 Stycznia 2021 przez Zielony Uczeń 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach