glodek18 132 Napisano 18 Stycznia 2021 Witam moja roślina Royal Gorilla Auto ma już 9 tygodni chciałbym użyć Ripenu myślicie że już czas ? Druga sprawa mój Mars Hydro TS600 ,jeden rząd zaczął migać delikatnie .Myślicie że wkrótce padnie i nie zaczynać nowej pestki na nim tylko zakończyć to i na gwarancję ? Miał ktoś podobny problem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Stycznia 2021 Godzinę temu, glodek18 napisał: Druga sprawa mój Mars Hydro TS600 ,jeden rząd zaczął migać delikatnie .Myślicie że wkrótce padnie i nie zaczynać nowej pestki na nim tylko zakończyć to i na gwarancję ? Miał ktoś podobny problem ? no może paść Godzinę temu, glodek18 napisał: Witam moja roślina Royal Gorilla Auto ma już 9 tygodni chciałbym użyć Ripenu myślicie że już czas ? no to okres końcowy więc za tydzień można by było, liściasta ona trochę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 18 Stycznia 2021 @Szym Dlaczego liściasta ? Za duzo ma liści ?Mi się wydaje ze kicha bo dużo straciła liści i to moja wina. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Stycznia 2021 @glodek18 topy liściaste albo to taki zdjęcie, najważniejsze i tak aby dobrze klepała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 18 Stycznia 2021 @Szym Ostatnim razem zebrałem ta odmianę po 14 tygodniach teraz 9 tydzień minal w niedzielę ,więc jak w 10 tygodniu zacznę lać ripen ze dwa trzy razy to zdążę ja trochę wypłukać i będzie git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Stycznia 2021 @glodek18 no @glodek18 i co dobrze ona kąsała ta odmiana ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 18 Stycznia 2021 Ja pale dosyć rzadko i mnie kopala mocno ziomek ,który pali bez przerwy dał jej 8 na 10. W porównaniu do Royal Dwarfa ,który jakoś pierwszy wyszedł z mojej stajni ,to dużo mocniejsza odmiana i lepsza w smaku . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach