Kapota1312 0 Napisano 16 Stycznia 2021 Siema palę od roku prawie codziennie Nie chce z tym kończyć bo to kocham ale zauważyłem że gdy nie pale to nie mogę spać i nie mam apetytu i tutaj pytanie czy jak to mi minie to będę mógł sobie zajarać raz na jakieś 2 tygodnie czy te skutki odstawienne będą wracać nawet po jednodniowym jaraniu⁉️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 16 Stycznia 2021 @Kapota1312 jeśli ogarniesz się kontrolować i będziesz jaral raz na dwa tygodnie to wszystko będzie normalnie i spanie i apetyt. Musiałbyś znowu jarać codziennie z 2-3 tyg żeby nawróciło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kapota1312 0 Napisano 16 Stycznia 2021 @Piccolo dziękuje za odpowiedź🤙 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 16 Stycznia 2021 @Kapota1312 @Kapota1312 i teraz najlepiej sobie zrób z 3-4 tygodnie przerwy i potem dopiero raz na jakiś czas. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Stycznia 2021 (edytowane) Ja nie mogę spać bez alko, stresuje mnie codzienna rutyna, budzenie się o 5 rano, do roboty, z dnia nic nie zostaje praktycznie, więc i tak masz lepiej, lepiej jarać niż pić. Ja jeszcze nigdy nie paliłem nic poza jakimś suszem cbd, dlatego chcę spróbować Edytowane 16 Stycznia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kapota1312 0 Napisano 16 Stycznia 2021 @konopny_janusz Spróbuj a bardzo możliwe że te problemy ze spaniem znikną ale jeśli spodoba Ci się jaranie to nie popełniaj tego błędu i nie trać dla tego głowy @Piccolo aktualnie 5 dzień nie jaram i planuje jeszcze 22 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 16 Stycznia 2021 @Kapota1312 dużo pij i jakiś wysiłek fizyczny, za każdym razem jak się pocisz czy sikasz to wydalasz THC z organizmu. Chociaż po 5 dniach to już z górki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Stycznia 2021 pozamykali siłownie, bieganie na zimnie do przyjemnych nie należy, jeszcze nie dawno potrafiłem zrobić 8km w godzinę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach