Gość Napisano 16 Stycznia 2021 Siemanko. Znajomy Niemiec odstąpił mi 2 topki które gdzieś tam kupił. Ku mojemu zdziwieniu topy są tak twarde że ręcznie nie ma opcji nic uszczypnąć, dosłownie jak kamień. Dopiero młynek daje radę. Moje pytanie. Jak to jest zrobione? Bo wiem że można zbić trochę topy ale żeby do takiej twardości? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 16 Stycznia 2021 @Seba musiały być w czymś maczane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 16 Stycznia 2021 39 minut temu, Tester napisał: @Seba musiały być w czymś maczane Bardzo prawdopodobne. Dodatkowo czasami "znawcy" transportu tak mocno ściskają paczki z trawa ze zamiast gąbczastych kwiatów sa betonowe boby. Ostatnio typo dostal od koleszki 30g które wyglądało jak 10, trzeba bylo naprawdę dużo siły użyć zeby rozerwać bobo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach