Dobry fajrant 0 Napisano 12 Stycznia 2021 Czy da się wychodować roślinę przy pomocy samego wiatraka i lampy? Chodzi mi oto aby roślina stała w miejscu w którym nie przebywam np w piwnicy ( nie w growboxie) i miała tylko żarówkę i wiatrak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 12 Stycznia 2021 @Dobry fajrant da się, tylko będzie ją czuć na kilometr. Wybierz odmianę nie wymagającą wysokich temperatur, najlepiej jakiś mały automat, żebys się nie musiał okresem ciemności martwić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry fajrant 0 Napisano 12 Stycznia 2021 21 minut temu, doominik napisał: @Dobry fajrant da się, tylko będzie ją czuć na kilometr. Wybierz odmianę nie wymagającą wysokich temperatur, najlepiej jakiś mały automat, żebys się nie musiał okresem ciemności martwić. właśnie myślałem nad automatem, do tego ustawic timery @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 12 Stycznia 2021 @Dobry fajrant chodzi o to, że jak krzak nie będzie w boxie, to dasz rady zapewnić mu 12h ciemności, a z automatem nie musisz się tym martwić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 12 Stycznia 2021 @Dobry fajrant światło będzie uciekać zrób jakiegoś boksa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry fajrant 0 Napisano 12 Stycznia 2021 5 minut temu, Szym napisał: @Dobry fajrant światło będzie uciekać zrób jakiegoś boksa Nie chce właśnie robić boxa bo trzeba będzie odpływ powietrza robić, ale myślałem nad otoczeniem całości folią od sufitu do ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Stycznia 2021 @Dobry fajrant Dawno temu tak zrobiłem w piwnicy w bloku, w jakim wtedy mieszkałem, ale to nie jest dobry pomysł, bo w pewnym momencie nad zapachem nie zapanujesz, więc uprawa będzie stosunkowo łatwa do wykrycia, bo prowadził będzie do niej intensywny zapach, jaki pojawi się na kwitnieniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry fajrant 0 Napisano 12 Stycznia 2021 41 minut temu, Zielone krainy napisał: @Dobry fajrant Dawno temu tak zrobiłem w piwnicy w bloku, w jakim wtedy mieszkałem, ale to nie jest dobry pomysł, bo w pewnym momencie nad zapachem nie zapanujesz, więc uprawa będzie stosunkowo łatwa do wykrycia, bo prowadził będzie do niej intensywny zapach, jaki pojawi się na kwitnieniu. Mieszkam w domu więc myślę że większego problemu nie będzie chyba że będzie czuć aż na ulice @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Stycznia 2021 @Dobry fajrant Woń może rozejść się na cały dom, jak ktoś obcy do niego wejdzie to może rozpoznać zapach kwitnącej marihuany. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach