roussuel2 0 Napisano 4 Stycznia 2021 Siemano, mam w planach BOX na 3-4 roślinki i chciałbym, aby każda dość różniła się od siebie działaniem, oczywiście automaty. Jaką możecie polecić odmianę dobrą pod sen, kolejną na dzień dodającą energii/motywacji/skupienia i np ostatnią taką bardziej medyczną z dużą ilością kannabinoidów jak CBD/THC/CBG itd jak ten odmiany 1:1. Fajnie jakby to nie były jakieś mocarniaki też XD. Jak ktoś ma coś naprawdę dobrego z sezonów, to też może dopisać, może na przyszłość się przyda, póki co to AUTO muszę 😕. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Stycznia 2021 @roussuel2 jest trochę tego najlepiej jakąś indica / stativa / i medyczną a jaką to najlepiej samemu przetestować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roussuel2 0 Napisano 4 Stycznia 2021 @Szym To wiadomo, że najlepiej samemu, ale pytam z ciekawości Was co polecacie XD. Bo może jakiś nie wyszukałem, albo w większości ktoś coś poleci konkret i będę zadowolony. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Stycznia 2021 @roussuel2 Og Kush jeden ziomek chwalił która nie była w pełni dojrzała a gość pali 10 lat to była pełnosezonówka ale AF myślę że podobna by była, White Widow też mocna, coś energetycznego to szukał bym jakiejś amnezji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 4 Stycznia 2021 @roussuel2 posadzić to pół Biedy. Jak masz to robić pierwszy raz to najpierw poleć z czymś prostym. Potem kombinuj. Polecam royal AK. Masz u mnie fotorelacje. W miarę prosta i dużo daje. Możesz mieć jedną odmianę ściętą w 3 różnych momentach, i każda będzie inaczej działała. Jedna może być jako energetyk, a druga kanapowy zamulacz. Mówię Ci z doświadczenia. To co by się chciało zostaw na następne grow. Pozdro i z fartem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qwenix 8 Napisano 27 Lutego 2021 ja polecam auto gorilla glue ma wysokie thc więc klepie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach