Matias.836 2 Napisano 26 Grudnia 2020 Mam takie pytanie ponieważ moja roslinka jest na flo juz 13 dzień i usychaja jej trihomy, czy to normalne? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiksa26 5 Napisano 26 Grudnia 2020 (edytowane) @Matias.836 chodzi ci o włoski? Zobacz czy nie ma jajec szybko brązowiejące włoski to objawy hermy czasami ❤️ możliwe tez ze często ja przesuszasz ^^ Edytowane 26 Grudnia 2020 przez wiksa26 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matias.836 2 Napisano 26 Grudnia 2020 @wiksa26 to są jajca ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Grudnia 2020 (edytowane) Na bank nie jest przesuszona 😉 nie przejmuj się. Liście zdrowe, kolor prawidłowy, żyłki również. Na Herme też mi nie wygląda. Panienka na 100 % Edytowane 26 Grudnia 2020 przez zielonyjamajczyk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matias.836 2 Napisano 26 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk ja zielony w tym temacie to za duzo sie nie znam wiec jakbym cos pokrecil to sory tam jeszcze kilka fotek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiksa26 5 Napisano 26 Grudnia 2020 Nie chodziło mi o wodę tylko u wysoka temperaturę blisko szczytów. Pozdrawiam i miłego wieczoru robaki ❤️ @Matias.836 Jaki masz box i oświetlenie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matias.836 2 Napisano 26 Grudnia 2020 @wiksa26 box 60x60x170 oswietlenie cfl 85w dual @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Grudnia 2020 Słaby ten cfl. Teraz by coś mocniejszego na flo się przydało... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiksa26 5 Napisano 26 Grudnia 2020 Od razu widać ze mało światła dlatego pytam, roślina trochę patyczkowata i powyciągana. Daj jej więcej światła ona teraz potrzebuje go najbardziej ^^❤️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matias.836 2 Napisano 26 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk narazie robie tak zeby cos z tego bylo, jak to wyjdzie to robie wiekszego boxa i lampe hps. A roslince nic nie bedzie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Grudnia 2020 Twoja uprawa, decydujesz. Żyć będzie, ale nie szykuj się na plony, bardziej jakieś pokosie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiksa26 5 Napisano 26 Grudnia 2020 @Matias.836 nic nie będzie tylko będzie mniej owoców 👻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seb88 13 Napisano 26 Grudnia 2020 @Matias.836 jak masz to w domu i nie masz problemu z temp. to bardziej wydajne bedzie oswietlenie LED. Poczytaj zanim kupisz, bo światlo to pierwsze do udanych zbiorow 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach