ArturS70 13 Napisano 26 Grudnia 2020 Jak długo potrwa kwitnienie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Grudnia 2020 Masz @ArturS70 w info przy zakupie pestek. Do tego dodaj tydzień do dwóch - jeśli roślina szła bezproblemowo cały okres. I zależy jakie chcesz zioło. Czyli jakie Trichomy. Ale ja stawiał bym jeszcze z dwa tygodnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 26 Grudnia 2020 Czyli jak widzę, że pąki stają się zbite sam decyduję kiedy podlewać samą wodą. Tak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Grudnia 2020 Mikroskop. Ja robię tak : pokazują się już Trichomy mleczne, zaczynam samą wodą i czekam do bursztynu. Tak mniej więcej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 26 Grudnia 2020 A trichomy mleczne to??? Jak wyglądają? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Grudnia 2020 @ArturS70 Na zdjęciu poniżej masz to pokazane. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 26 Grudnia 2020 Dzięki wielkie. Zauważyłem, że piją więcej wody. 2 litry co 2 dni na 11 litrowe donice. Pić się chce. 😆 😆 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Grudnia 2020 @ArturS70 Nic dziwnego, z czasem zapotrzebowanie roślin na wodę i nawozy rośnie, a na kwitnieniu jest ono największe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 26 Grudnia 2020 Tak. To naturalne. Najlepszym miernikiem jest palec. @ArturS70 Dzięki. Uuuu. To u mnie 2 tygodnie jak nic. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach