ArturS70 13 Napisano 24 Grudnia 2020 Witam serdecznie. Czy te końcówki coś znaczą.??? Są sporadycznie. To coś groźnego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 24 Grudnia 2020 to że za dużo nawozu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 24 Grudnia 2020 Czyli teraz ograniczyć nawóz i podlewać samą wodą? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nobo 1 Napisano 25 Grudnia 2020 Dostałeś odpowiedź ze za dużo nawozu i się pytasz czy ograniczyć. Nie, najlepiej zwiększ o 3 razy dawkę. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 25 Grudnia 2020 Teraz to trzeba uciąć te końcówki 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Grudnia 2020 @ArturS70 lej tydzień samą wodą, po jakiś 10 dniach daj Nawóz ale pół dawki którą wcześniej lałeś a później normalnie z mniejszą dawką raz na tydzień nawozy i obserwuj krzaka co się będzie działo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 25 Grudnia 2020 Dziękuję za odpowiedź. Wiem, że czasami zadaję głupie pytania ale każdy z nas chce by panny wyszły jak najlepiej. W załączniku zbliżenie topka. Moje pierwsze panny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 25 Grudnia 2020 Zobaczysz, spalisz temat 😉 wtedy to jest najlepszą możliwą satysfakcją. Topek zdrowy. Niech puchnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 25 Grudnia 2020 Na co dzień nie palę ale jednego, mojego zapalę. Do changi też się przymierzam. 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 25 Grudnia 2020 Ja paliłem mało. Ale odkąd jest swoje to sprawa znacząco się zmienia. Tym bardziej że smak tego jest nie do porównania z ulicznym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 25 Grudnia 2020 Wiadomo. O swoje dbasz. Wiesz co masz. 😆 Tak jak z miodem od swoich pszczół. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 25 Grudnia 2020 Ooo to możesz miodu dodawać do lolka 🙂 niektórzy lubią inni nie. Uwielbiam miód. Tak czy siak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 25 Grudnia 2020 Dodam. 😆 😆 😆 😆 Spalę. I będę szczęśliwy. 😆 😆 😆 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 25 Grudnia 2020 Tak jak ja teraz ... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 25 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk 1 Micheline Star jak nic, dodałabym trochę więcej blanta, posypała kiefu i masz drugą gwiazdkę😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 26 Grudnia 2020 Zrobię podobne menu... 😆 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk Fajna dieta, mało kaloryczna, a daje mnóstwo przyjemności. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach