greenbrothers 0 Napisano 15 Grudnia 2020 Czy ktoś może ocenić jak się mają panny ? Mają 6 dni automaty ( amnesia i ak) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Grudnia 2020 Na tym etapie wszystko ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenbrothers 0 Napisano 15 Grudnia 2020 (edytowane) @Seba691 Kiedy zacząć lać nawozy ? Posiadam nawozy CANNA a mianowicie Cannazym, Rhizotonic Terra Wega. Interesuje mnie jeszcze co ile je dodawać oraz JAKA ILOŚĆ WODY CO ILE DNI NA TAKIE DONICZKI (11l) Edytowane 15 Grudnia 2020 przez greenbrothers @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 15 Grudnia 2020 @greenbrothers Powiedz najpierw jaką masz ziemię. Bo jeśli typowa z growshopu to powinna na 2 tygodnie mieć już w swoim zasobie wszystko to co potrzebne 🙂 Jest wszystko ok. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Grudnia 2020 @greenbrothers nawozy zacznij dawać po 2 tygodniach i zacznij od połowy zalecanej dawki jeśli będziesz lal wodę np 2 razy w tygodniu to co 2 podlewanie dawaj Nawóz jeśli częściej to nawozy raz na tydzień. Lej po całej doniczce tak żeby woda poszła dołem ale żeby nie było błota @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenbrothers 0 Napisano 15 Grudnia 2020 (edytowane) Ok dzięki chłopaki aaa pytanko to trenować je czy nie? I drugie - jak zacznie kwitnąć to odstawić te nawozy? I lać tylko na kwitnienie? @Seba691 @zielonyjamajczyk Edytowane 15 Grudnia 2020 przez greenbrothers @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 15 Grudnia 2020 (edytowane) Trenować . Oczywiście w odpowiednim momencie @greenbrothers jak zaczyna kwitnąć to jeszcze podajesz przez chwilę grow, potem już same bloom. Przynajmniej ja tak robię. Edytowane 15 Grudnia 2020 przez zielonyjamajczyk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenbrothers 0 Napisano 15 Grudnia 2020 Przez chwilę to znaczy jeszcze tak z dwa podlania i end? @zielonyjamajczyk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Grudnia 2020 Zależy od nawozów. Obserwuj roślinę i jak jej będzie brakowało czegoś to dolewaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenbrothers 0 Napisano 15 Grudnia 2020 @Seba691 @zielonyjamajczyk jutro jadę na zakupy chce kupić nawilzacz powietrza do 200 zloty. Ma pasować do growboxa 60x60x160 macie coś do polecenia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 15 Grudnia 2020 @greenbrothers a masz hydrometr? Czasem nawilżacz jest nie potrzebny.. Zwłaszcza na jesień/zimę.. @greenbrothers ale jak już to na taką powierzchnię, napewno do stówki starczy 👍🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenbrothers 0 Napisano 15 Grudnia 2020 @Jamajczyk13 Mam. Wilgotność cały czas 45% max 48%. Wiadro z wodą stoi, no i ręczniki wiszą mokre ale to chuja daje haha xd pewnie za jakiś czas by podskoczyła wilgotnośc jak rośliny urosną ale czy oplaca się czekać? lepiej chyba kupić i od początku cisnąć na dobrej wilgotności. Interesuje mnie tylko jedno. Lampa wisi 50 cm nad roslinkami, ma wlasne chlodzenie (lampa maroko1) i teraz pytanie... czy ten nawilżacz nie będzie nakurwiał w lampe? bo tam są dziury i witraki w niej... więc może dojśc do jakiegoś spięcia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 15 Grudnia 2020 Jak tak nisko masz no to jedziesz 👋🏻 Daj wiatrak mieszajacy między lampę a rośliny/nawilżacz i para nie będzie centralnie padać na światło i jego chłodzenie. Zresztą ta lampa jest do uprawy więc raczej nic jej nie będzie @greenbrothers @greenbrothers @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenbrothers 0 Napisano 16 Grudnia 2020 @Jamajczyk13 kurwa z 6 nasion trzy mi nie wyszły... amnesia auto.. @Seba691 @zielonyjamajczyk mam na oku nawilżacz powietrza ULTRADŹWIĘKOWY RAM - 5 L 400ML/H za 220 złoty. Ktoś może się wypowiedziec na ten temat? jest jeszcze do wyboru Nawilżacz MILLA HOME AH050E za 170 złoty? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Grudnia 2020 @greenbrothers ten nawilżacz RAM był by lepszy tylko używka chyba za taką cene ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenbrothers 0 Napisano 16 Grudnia 2020 @Szym nowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Grudnia 2020 @greenbrothers ten RAM będzie spoko i będziesz miał problem wilgotności rozwiązany a na flo i tak będziesz jechał bez @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 16 Grudnia 2020 No ja kupiłem za stówkę nawilżacz w jakimś markecie większym. Ma 4 litry, spokojnie dawał radę. Wiadomo im większy tym lepszy, ale by się swobodnie zmieścił w boksie ! To jest ważne. Wlewałem zawsze rano i wieczorem przy mojej pojemności. Więc 5 to tak już na spokojnie. Nie potrafię się wypowiedzieć o tym RAM. Ale śmiało tutaj możesz wiedzy @Seba691 zaufać. Po necie patrzę że opinie też są spoko. Ja mam bardziej jakiegoś noname 🙂 @greenbrothers @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach