Gość Urojenie Napisano 15 Grudnia 2020 Witam @Tester Nie widzę opcji usunięcia konta z forum? Jest taka gdzieś w ustawieniach ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 15 Grudnia 2020 @Urojenie nie ma ja mogę kasować tylko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Grudnia 2020 Lepiej jakby dodać taką możliwość, jakby niebiescy mieli wjechać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bds 36 Napisano 16 Grudnia 2020 Generalnie jest to koje pierwsze forum gdzie nie mozna ani edytowac postow/nazw tematu/usunac konta. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 16 Grudnia 2020 @Bds edytować można do godziny czasu, bo jak by można edytować czy usuwać za każdym razem posty swoje to chaos mógł by się zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 16 Grudnia 2020 @Bds na pewno nie jest to pierwsze forum, gdzie czas na edytowanie postów jest ograniczony. Możliwość usuwania kont by się przydał, to fakt. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bds 36 Napisano 16 Grudnia 2020 @doominik Szczerze, pierwszy raz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Grudnia 2020 @Urojenie Nie świruj, zostań, co będziesz szedł z powodu, jakieś spiny? Za chwile cała sprawa rozejdzie się po łokciach. Daj spokój ziomek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 2 Kwietnia 2021 (edytowane) Witam Tester proszę o usunięcie konta Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez początkujący @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natural Leaf 0 Napisano 6 Maja 2021 @Tester Proszę o usunięcie konta. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ginekolog Napisano 28 Czerwca 2021 @Tester też bym prosil o skasowanie mojego konta. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Września 2021 @Tester prosze o skasowanie mojego konta. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Października 2021 Proszę o usunięcie mojego konta! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Października 2021 @Testerproszę o usunięcie konta. ;c @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk23 4 Napisano 9 Stycznia 2022 @Tester prosze o usuniecie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
old.man 2 Napisano 18 Maja 2022 @Tester Proszę o usuniecie konta. Dzieki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cśśś 0 Napisano 25 Maja 2022 @Tester Proszę o usunięcie mojego konta, dziękówa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Weronika99 5 Napisano 28 Maja 2022 również proszę. niestety @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 5 Lipca 2022 @Tester proszę o usunięcie konta. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
filozof123 1 Napisano 25 Lipca 2022 @Tester proszę o usunięcie konta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach