Tmgsmm 1 Napisano 15 Grudnia 2020 Siema, dzisiaj o 5:23 padła mi lampka, mam Mazar Extra Automat, już nowa lampa zamówiona, mam nadzieję, że jutro będzie u mnie. Ile automat może wytrzymać bez światła? Roślina ma 15 dzień. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 15 Grudnia 2020 @Tmgsmm daj ja na okno przeżyje 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 15 Grudnia 2020 @Tmgsmm może dużo wytrzymać ale wyciągać się będzie jak długo bez światła będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 15 Grudnia 2020 @Tmgsmm Do jutra nic jej nie będzie. Po prostu wystaw z boksa w czasie dnia i tyle. Jutro wrzucisz znowu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filipzkinopii 1 Napisano 22 Grudnia 2020 Fakt faktem że moje były dużo starsze ale wytrzymały 2 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach