Włóczykij 245 Napisano 9 Grudnia 2020 Moje pierwsze większe hydro, zobaczymy co to z tego będzie 🙂 Pestki: - Merry Berry#6 -Purple Afghan Berry Box: 45x45x130 Oświetlenie: HPS 100W Wetylacja: -out kanałowy 100m3+filtr -in pasywny +mieszacz Hydro: Hydro własnej roboty -wiadra 15L, ok 9L wody dla plantów -pompa 400L, po 200L na roślinę, ale nie pracuje na 100% mocy Nawozy: -Plagron, AN Przed i po fryzjerze 5 Dzień Flo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 9 Grudnia 2020 Fajne, ile już mają? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 9 Grudnia 2020 @IntoSpace wrzucaj zdjęcia bezpośrednio na forum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 9 Grudnia 2020 A nie wiem nawet kiedy poleciały do wody pestki, pewnie ok miecha temu :) @Tester następnym razem wrzucę normalnie, bo te już miałem usunięte z fona i nie miałem jak czystych dodać :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 10 Grudnia 2020 6 Dzień Flo Po lekkim fryzjerze :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 10 Grudnia 2020 @IntoSpace perfekt na razie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 10 Grudnia 2020 @IntoSpace liście nie robią się blado żółte ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 10 Grudnia 2020 (edytowane) Robią, ale ostatnio też tak miałem, dostaną jeść, to im przejdzie :) Drugi raz jadę w hydro, dopiero obczajam co i jak :) Edytowane 10 Grudnia 2020 przez IntoSpace @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 10 Grudnia 2020 @IntoSpace dobrze 🙂 czyli wiesz już na co zwrócić uwagę. Super. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 14 Grudnia 2020 10 Dzień Flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 14 Grudnia 2020 @IntoSpace gitara widać fach w ręku 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 14 Grudnia 2020 @IntoSpace Już ten kolorek wrócił do normy 🙂 super super 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 20 Grudnia 2020 16 Dzień Flo Ostatnio zmieniłem wodę, i trochę za dużo iguany juice'a mi się wlało, bo lałem na oko, ale chyba będzie ok 😊 Strasznie cisną w górę, mam nadzieję że już przystopują. Myślę tez o tym, żeby skrócić trochę zbiornik na wysokość. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Grudnia 2020 @IntoSpace to super cropping rób @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 20 Grudnia 2020 Może wyrobią się bez :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Grudnia 2020 @IntoSpace i jak obecnie dużo podrosły ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 27 Grudnia 2020 23 Dzień Flo Jednak bez łamania się nie obyło, dopiero teraz zaczęły kwitnąć, trochę długo się zbierały 😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Grudnia 2020 @IntoSpace czego mi nie odpisałeś ? 😄 a krzaki zdrowe, ciekawe czy podrosną jeszcze na flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 2 Stycznia 2021 29 Dzień Flo Zglebowałem je na siatce, bo prawie lizały lampę, na szczęście już zaczęły flo :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Stycznia 2021 @IntoSpace jest sens robić z nich badyle? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach