glodek18 132 Napisano 6 Grudnia 2020 Witam robiłem zakupy w RQS i dostałem zdrapkę w której są 3 nasiona gratis jeśli zrobisz zakupy za 25 euro .Ważne do końca roku ,jeśli ktoś planuje kupować pestki oddam kod bo się zmarnuje .Mam nadzieję że będzie działał u kogoś innego pozdro 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiler90 12 Napisano 12 Grudnia 2020 @glodek18 dziś zamawiam można kod czy już nie aktualne ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiler90 12 Napisano 12 Grudnia 2020 Ja musiałem już zamówić może się komuś przyda zdrapka 🥳 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 12 Grudnia 2020 Aktualne było ale w pracy jestem mogłeś poczekać wieczorem bym zapodal @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 12 Grudnia 2020 @glodek18 jak jeszcze masz ten kod to bardzo chętnie na priv bo muszę dokupić tapsy na święta. 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 12 Grudnia 2020 Ok to wieczorem zapodam na priva @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 12 Grudnia 2020 @glodek18 Merci✌🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 24 Grudnia 2020 hah rqs 4 real ktos jeszcze to kupuje ? cheese ok ale wsio royal to lipa (pjany jst ) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 24 Grudnia 2020 @Pan Co polecasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 26 Grudnia 2020 @glodek18 nie słuchaj go@Pan .... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 27 Kwietnia 2021 jak ktoś chce to moge mu dać kody rabatowe na : 3x ice , rqs metalgrinder, 1 royal runtz, 3 royal cookies auto, 3 royal ak auto. kody podam na pv. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach