Kiwiasek 1 Napisano 5 Grudnia 2020 Hejka, to moja pierwsza roślinka, wychodowana pod 3 świetlówkami i 2 wentylatorkami komputerowymi ( ͡° ͜ʖ ͡°). Podobno automat, ale wykiełkowałam ją na początku września i dopiero zaczeła kwitnąć (możliwe, że to przez biohumus z azotem - nie wiem nie znam sie ;D). Przez pierwszy miesiac miala slabe oswietlenie + nie miała biohumusa (1 fota). Teraz też jest mała ale po LST i większej wilgotności jest już całkiem spoko (tak, jestem z niej dumna). Kolejne zdjęcia to już z dzisiaj (ciągle usychają mi pojedyncze liście ( ͡° ʖ̯ ͡°) ) Ak-47 W Więc mam pare pytań do bardziej ode mnie doświadczonych ( ͡ʘ ͜ʖ ͡ʘ): 1. Co z usychającymi liśćmi? 2. Jak pomóc w kwitnieniu, żeby uzyskać jak największe plony? 3. Kiedy ścinać? 4. Ile gram mniej więcej będzie (prosze niech będzie chociaż jedenXD) z góry dzięki za pomoc! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Grudnia 2020 Weź już daj jej spokój,kup trumienke i pochowaj z należytym szacunkiem,nie myślałeś może o hodowlii dżdżownic? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kiwiasek 1 Napisano 5 Grudnia 2020 @elo420 XDDDDDD następnym razem będzie lepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 5 Grudnia 2020 @Kiwiasek 1.pozostalosc po wcześniejszym braku. Teraz jest (chyba) ok, patrząc na kolor.. 2.patrz dział z nawozami.. Albo burza kwiatów z marketu 3. Jak dojdzie. Dasz foto i ocenimy 4. Gram może dwa ??? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 5 Grudnia 2020 Coś tam z tego będzie. Nie za wiele, ale pierwszy raz to i błędy są. Różowypasku. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Grudnia 2020 @Aron Zgadzam się , już teraz jest, bo liście też można zjarać :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach