Pan 79 Napisano 4 Grudnia 2020 jakie chcecie 10 szt polecam blue wollfy ofc proton mail i starygerald @ protonmail.com @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 4 Grudnia 2020 @Pan ten email coś nie działa.... Cytat The following addresses are not valid: starygerald@protonmail.com @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 4 Grudnia 2020 jak nie MarihuanaForum.pl | Polskojęzyczne Forum o Marihuanie Witaj Pan,Cieniu dodał komentarz → temat, dam pestki Napisano w dam pestki @Pan ten email coś nie działa.... Witaj Pan,Cieniu dodał komentarz → temat, dam pestki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 4 Grudnia 2020 @Pan skąd Ty masz te blue wolfy. U mnie od jakiegoś czasu ich nie mogę dostać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 4 Grudnia 2020 @Pan czy jest szansa wyslać pestki do irlandii ? Jesli tak to z przyjemnoscia przytule - i oczywiscie zrobie relacje w swoim czasie. szadol@protonmail.com @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 4 Grudnia 2020 (edytowane) z haszu mam mam blue wolfy ma mam indygo berry zaraz lookne co mam jak o iny chodzi to cream caramel x blue wolf blue wolf f2 mohan ram x bblue wolf indigo berry kush x blue wolf panowie , panie ja moge 40 szt oddac nie mam namiotu wiec po co mi to choc udalo mi sie bw wyrobic i to bylo najlepsze palenie ever Edytowane 4 Grudnia 2020 przez Pan 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 24 Grudnia 2020 dobra kto chce ? jebie mnie to adres bezpieczny i 28go wysylam wymagam tylko frki tu \ kto pierwszy ten lepsiejszy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach