ZooM 4 Napisano 2 Grudnia 2020 Przywitanie mam za sobą więc pora na pierwszy post. Aktualnie w growboxie posiadam 2 panny, Jack Herer i Energy Rush od HempBrothers. Mają nieco ponad dwa miesiące. Nie będę ukrywać, że na samym początku dałem dupy i trochę za bardzo się napaliłem, kupując jakiś marny chiński led i sądzę że to głównie jego wina aktualnego stanu krzaków. Stąd moje zapytanie, czy coś z nich będzie, czy zacząć od nowa. Dodam, że aktualnie zmieniłem oświetlenie na panel CREE CXA2520 35w od LEDam. Growbox 40x40x120. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Grudnia 2020 @ZooM z 5 g może by było @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZooM 4 Napisano 2 Grudnia 2020 Czyli lepiej zacząć od zera już z aktualnym oświetleniem? Tego Jack Herera jeszcze bym zostawił, ale Energy Rush spisuje na straty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Grudnia 2020 @ZooM twoja decyzja, jak by to były odmianki fotoperiodyczne to można by je było wegować a automaty już nie można @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZooM 4 Napisano 2 Grudnia 2020 Załóżmy, że zdecydowałem się wywalić słabszego energy rusha. Jest sens wkładać tam nowego planta obok tego większego czy poczekać, aż zwolni się cały box? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Grudnia 2020 (edytowane) @ZooM jak by nie zasłaniał światła ten krzak którego już masz to można by było Edytowane 2 Grudnia 2020 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZooM 4 Napisano 2 Grudnia 2020 Ok, w takim razie tak zrobię, jeszcze tylko zapytam czy do takiego 40x40 3 stykną czy lepiej zostać przy dwóch przy tym oświetleniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Grudnia 2020 @ZooM 2 lepiej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZooM 4 Napisano 2 Grudnia 2020 Oki, dzięki wielkie za pomoc! Może zacznę fotorelację z nowego seeda ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 3 Grudnia 2020 @ZooM Ogólnie na roślinę przyjmuję się 30x30, więc lepiej trzech sztuk nie bierz pod uwagę, jak i Szym pisał. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach