ZooM 4 Napisano 2 Grudnia 2020 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników działających na tym forum. Jestem pełen nadziei, że czas spędzony tutaj przyniesie same korzyści. W samym temacie uprawy pomidorów jestem dosyć świeży więc mam nadzieję, że będę mógł liczyć na pomocną dłoń. Miłego popołudnia wszystkim! ? Edytowane 2 Grudnia 2020 przez ZooM @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 2 Grudnia 2020 siema 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Grudnia 2020 @ZooM joł 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 2 Grudnia 2020 Cześć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 2 Grudnia 2020 Siema dawno mnie nie było ale wracam nowy i świadomy co pisze więc dobrze trafiłeś na wporzadku ludzi którzy doradza ale trochę wiedzy od siebie trzeba dać. Powodzonka w dalszej części forum ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach