Jusin 0 Napisano 28 Listopada 2020 Witajcie, forum bardzo polubiłem ze względu na informację tu zawarte, dzięki Wam nabyłem sporo wiedzy, a i cały czas rośnie ? Pierwsza uprawa odbędzie w styczniu w nl, już się nie mogę doczekać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 28 Listopada 2020 Siemanko, co za uprawę planujesz? Czekamy na fotorelke ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 28 Listopada 2020 Po co czekać do stycznia. Grudzień dużo wolnego i można działać. Powodzenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jusin 0 Napisano 28 Listopada 2020 (edytowane) Fotorelacja będzie ? planuje indoor auto/półauto w boxie gotowym od flo-grow, nie wiem tylko jeszcze którą szafeczkę ich produkcji wybiorę, start dopiero w styczniu, bo aktualnie jestem w Pl, a będę po nowym roku w Nl na dłużej ? Edytowane 28 Listopada 2020 przez Jusin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Listopada 2020 @Jusin Witaj i powodzenia, oby wszystko poszło po twojej myśli. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach