SzymonSz 20 Napisano 26 Listopada 2020 Witam mam problem założyłem kilka dni temu żarówkę mh 150w po 3 dniach zasilacz przestał działać na początku piszczał a teraz nawet coś śmierdzi z niego co się mogło stać kupować nowy zasilacz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Listopada 2020 @SzymonSz może się spalił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonSz 20 Napisano 26 Listopada 2020 Czyżby żarówka miała na to wpływ? Dodam że wcześniej dopóki nie założyłem MH to było lux Zasilacz Philips 150W @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Listopada 2020 @SzymonSz zasilacz może był na wykończeniu. Żarówka potrzebowała mocy jak to nowa, i zasilacz pościł . Zdarza się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonSz 20 Napisano 26 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk @SzymonSzsprzedaja takie gówno widocznie cały zestaw miał może ze 3 miesiące @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 26 Listopada 2020 @SzymonSz reklamować w takim razie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonSz 20 Napisano 26 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk juz go rozkręciłem to po reklamacji spróbuję wymienić ten zapłonnik bo to z niego śmierdzi Tylko teraz czy musi być taki sam czy może być jakiś inny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Listopada 2020 @SzymonSz inny też by pewnie był @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonSz 20 Napisano 27 Listopada 2020 Siema kupiłem nowy układ zapłonowy balast buczy wszytko jakby ok ale lampa nie odpala Nie wiem czy ten kondensator też nie poszedł i przez niego nie odpala @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Listopada 2020 @SzymonSz napięcie przydało by się sprawdzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonSz 20 Napisano 27 Listopada 2020 Na wyjściu na żarówkę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 27 Listopada 2020 @SzymonSz możesz tam sprawdzić, będziesz wiedział ile podaje na żarówkę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonSz 20 Napisano 27 Listopada 2020 Ok zaraz gdzieś skombinuje miernik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 27 Listopada 2020 @SzymonSz Tylko ostrożnie. Żeby Ci na myśl nie przyszło pod gołymi kablami na wyjściu sprawdzać ! Pod kostkę się na górze wepnij. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonSz 20 Napisano 27 Listopada 2020 Pierdziele już się żarówka spaliła nie będę kombinował kupię nowy balast o mocy 250W i wtedy może będzie dobrze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 27 Listopada 2020 ? LEDa kup ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach