ArturS70 13 Napisano 22 Listopada 2020 Witam Ciepło. Trzy dziewczyny są po treningu. Zdecydowałem się, że nie będę obcinał liści wiatrakowych. Tak wyglądają po 32dniach. Rozumiem, że w miarę rozrostu, dalej muszę odsłaniać nowe topki? Prosze, spójrzcie na nie swoim fachowym okiem. Proszę o komentarze. Każde słowo się liczy. Mój pierwszy raz. Jest to Royal Kush Auto flowering. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 22 Listopada 2020 Staraj robić się tak aby do wszystkich szczytów dochodziło światło , jakie warunki w boxie btw? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 22 Listopada 2020 @ArturS70 rośliny wyglądają bardzo zdrowo , więc jak widać panujesz dobrze nad warunkami - więc chwali się ? A co do LST to zachęcam zerknij w to miejsce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 22 Listopada 2020 Super wyglądają. A u mnie to dżungla jest. @ArturS70 Wilgotność 65 do 70,temp 25,26 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 22 Listopada 2020 Jeśli podwiązując główny szczyt zasłoni on inne, to co wtedy? Rośliny pną się do góry kiedy mają słońce i wodę. Tak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Listopada 2020 45 minut temu, ArturS70 napisał: Jeśli podwiązując główny szczyt zasłoni on inne, to co wtedy? Rośliny pną się do góry kiedy mają słońce i wodę. Tak? to staraj się nie zasłaniać, jeśli wszystko mają zapewnione jak należy to się rozwijają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach