Gość Urojenie Napisano 16 Listopada 2020 Witam Growerow, Od kiedy postanowiłem ogarnąć swoją druga uprawę w boxie zacząłem tez szukać forum gdzie będę mógł zrobić fotorelacje, oraz otrzymać jakaś pomoc. Trafiło na Was, przeczytałem cały net przez ostatnie miesiące i tu jest mi najlepiej, przejrzyście dużo speców - mega ? co do mojej osoby, mój pierwszy grow był w PC BOX Northern Light od RQS - wyszło całkiem spoko a relacja na jednym z innych forum miała ponad 20 stron ?. Tym razem lecimy trochę mocniej, 1x1x2m box - dobry namiot, wszystkie oprzyrządowania, naprawdę mocno do tego podchodzę tym razem. pestki: fem/sezon -3x Dinafem Critical Kush -3x Dinafem Critical 2.0 -3x Critical Kush Barney’s Farm Mieszkam w Uk, relacje zaczynam od czwartku 20.11.2020 , pozdrawiam i do zobaczenja ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 16 Listopada 2020 Witaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 16 Listopada 2020 @Urojenie witaj, tylko załóż w odpowiednim dziale temat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 16 Listopada 2020 @Tester Postaram się oszczędzić wam pracy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 16 Listopada 2020 @Urojenie I zajebiście ? Powodzenia i z fartem kolego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach