ArturS70 13 Napisano 13 Listopada 2020 Witam serdecznie. Jestem początkujący. Pierwszy raz posiałem Royal Kush Automatic Auto flowering. Zostały włożone do boxu około 19 października. Niedługo minie miesiąc. Od kiedy muszę zacząć je nawozić? Box 80x80x180,cztery donice po 11l Proszę o informację. Zdjęcie w załączniku. Dzień. Wilgotność powietrza 70%,temp.25 do 26 stopni, 18godzin światła. Noc. Wilgotność powietrza 60-65%, temp.18- 20 stopni, 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Listopada 2020 Dawaj już im Nawóz bo błędna. Szczególnie azot. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 13 Listopada 2020 (edytowane) Śmiało możesz lecieć z tematem. Co do dawek to nie pełne. Zacznij od połowy i do góry powoli. Jakiś trening planujesz ? Bo to już pod LST się ładnie zrobiło, nawet już można było wcześniej, szczególnie na tych 3 sztukach wyrośniętych. Pozdro PS. warunki stworzyłeś bardzo dobre. Gratuluję ? Edytowane 13 Listopada 2020 przez zielonyjamajczyk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 13 Listopada 2020 Dziękuję. Tak. Trening planuje. Siatkę już zamówiłem i od poniedziałku zaczynam podwiązywać. Bardzo przyjemnie jest je oglądać,. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach