ArturS70 13 Napisano 5 Listopada 2020 Jestem początkujący. Czytam o ph wody. W jednej informacji jest napisane, że ph wody ma być 6 do 6,5 a w innych 5.8 do 6,2.Srednia to 6,20-6,30??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 5 Listopada 2020 Wiesz kolego, ja tam całe zycie podlewalem kranowka o ph 7,4 a ziemie mialem z marketu i roslo bez problemow tyle lat Wiec z uwagi na powyzsze chcialbym wiedziec co odpierdalaja ludzie ktorym zdychaja rosliny po 2 tygodniach zycia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 5 Listopada 2020 @Niemedyczny_Użytkownik też się sadziło na oucie jakąś ziemką wyjałowioną po dwuch sezonach wode z bagna się brało tylko dodawało do niej dolomitu i krzaki zajebiście rosły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 5 Listopada 2020 Wiesz. Kiedyś, pralki, lodówki, chodziły przez 20 lat. Dziś, 2 lata i zepsuta. Trzeba nową kupić. Pytałem o ph. Nic więcej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach