13crew 29 Napisano 5 Listopada 2020 @Szym jeszcze troszkę i my w Polsce zaczniemy ... Gdzie jest jednosc? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 5 Listopada 2020 U nas legalizacja jest niemożliwa - nie w tym Pisowskim kraju. Chyba że Biedroń by był prezydentem, bo miał to tego podejście bardziej otwarte - jak i zresztą do innych tematów ? Miło by było legalnie palić, ale cóż. Lipa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13crew 29 Napisano 5 Listopada 2020 8 minut temu, zielonyjamajczyk napisał: U nas legalizacja jest niemożliwa - nie w tym Pisowskim kraju. Chyba że Biedroń by był prezydentem, bo miał to tego podejście bardziej otwarte - jak i zresztą do innych tematów ? Miło by było legalnie palić, ale cóż. Nienawidzę polityki. Biedroń to śmiech na sali. Powinni go spalić na stosie jak biedne czarownice @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 5 Listopada 2020 @13crew Każdy ostatni wybór podczas wyporów prezydenckich, był mniejszym bądź większym złem dla nas obywateli. Ale my jesteśmy daleko za rozwiniętymi krajami. Kraj bardzo nie tyle że religijny tylko kościelny. W tej chwili największy dochód przynosi alkohol, a jego cena i tak ciągle rośnie - tak samo jak tytoń. Akcyzy są bardzo wysokie - dla niby walki z uzależnieniami. Więc polityka kręci się by nie dorzucać kolejnych powodów do kolejnych uzależnień. Nie sądzę by w tym temacie coś się zmieniło. Byłem kilkadziesiąt razy w Holandii - starając sobie to porównać z naszymi warunkami nie jestem w stanie. Jebać i się nie bać. Trzeba robić swoje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 5 Listopada 2020 Godzinę temu, zielonyjamajczyk napisał: Chyba że Biedroń by był prezydentem biedronka prezydentem ? śmiech na sali @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 5 Listopada 2020 @Szym No ja na niego nie głosowałem. Ale był za legalizacją. Taka prawda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13crew 29 Napisano 5 Listopada 2020 2 minuty temu, zielonyjamajczyk napisał: @Szym No ja na niego nie głosowałem. Ale był za legalizacją. Taka prawda. Legalizacja swojego odbytu... Ja kiedyś myślałem że Biedroń jest oświecony ale to głąb Kukiełka medialna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 5 Listopada 2020 @13crew Hahaha ? jego odbyt to już jego sprawa. Kawę piję nie będę sobie obrzydzał ? Ja tak o Bosaku na początku myślałem - a to też kolejny pojeb. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 5 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk czego pojeb ? to nie znałeś jego poglądów wcześniej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 5 Listopada 2020 @Szym Wysłuchałem wywiadu który miał z Cejrowskim. Pewne jego poglądy mi się podobały, dlatego jakiś plus złapał. Następnie przyjrzałem się, i niestety jego polityka nie jest mi bliska. Dlatego mój głos oddałem na kogoś innego. Tyle w temacie. Ale jak ktoś na niego głosował - to miał takie prawo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 5 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk no to na kogo oddałeś głos ? bo wszyscy inni kandydaci dymali by cię na podatkach i nie wspominając o reszcie rzeczach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 5 Listopada 2020 @Szym I tak mnie dymią na podatkach i tak. Prowadzę firmę i niestety prawie połowę oddaje. Czy myślisz że jakikolwiek prezydent miałby władzę to zmienić ? Co Ty pierdolisz. U nas prezydent to osoba reprezentatywna kraju, a nie osoba rządząca. Chyba każdy wie kto w Polsce ustala podatki i sprawuje władzę ?! Co Ty jeszcze żyjesz za czasów jak Król był w Polsce ?! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 5 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk ale prezydent może wnosić do sejmu ustawy, wetować i naciskać na rząd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 5 Listopada 2020 @Szym ? skończmy polemikę na ta temat POLITYKI. Olać to. Wnoszenie, wetowanie i naciskanie - to nie jest forma wykonawcza. Ostatnie zdanie i tak należy do kogoś innego. Lepiej szczęścia szukać samemu, niż oczekiwać że da nam ktoś inny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin.stolarz222 0 Napisano 23 Grudnia 2020 dlaczego mój komentarz został usunięty? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 23 Grudnia 2020 (edytowane) widocznie krypto reklamę robiłeś Edytowane 23 Grudnia 2020 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin.stolarz222 0 Napisano 6 Stycznia 2021 wymieniłem 3 z tego co wiem zupełnie niezwiązane ze sobą firmy, w porównaniu do wielu tutaj, którzy podali jedną markę i dziwnie ją zachwalali... ale cóż, nic na siłę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 25 Maja 2021 @lucaskruszyna to nie forum od darmowych reklam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach