ArturS70 13 Napisano 27 Października 2020 Witam serdecznie Jestem początkujący. Mam w boxie 4 roślinki. Lampa Led, wywiew i nawiew. Mam problem ze stałą temperaturą. Spada mi do 23stopni.co chwilę włączam dogrzewanie. Jak mogę, co mogę zrobić aby temperatura była stała. Są jakieś urządzenia czy to jest normalne że temperatura spada. Proszę o odpowiedzi. Czy różnica temp 23 a po chwili 26 nie zaszkodzi im? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Października 2020 @ArturS70 nie zaszkodzi w naturze też masz różne temperatury @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 28 Października 2020 ? wentylacją i nawilżaczem reguluje się temperaturę. Przynajmniej ja tak robię. Ale takie skoki jak masz to luz . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Października 2020 @ArturS70 haha przecież Ci pisałem żeby się nie martwić tą temp. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach