kogucik1337 2 Napisano 27 Października 2020 Suszyłem prawie 3 tygodnie na sznurkach i było super, suchutkie i wszystko fajnie i wczoraj przełożyłem do słoików i teraz poszedłem otworzyć żeby pozbyć się wilgoci i czuć taki mdły zapach że słoików, spodziewałem się raczej przyjemnego zapachu zioła. Oglądałem topy i raczej nic na nich nie ma, ciężko żeby w jeden dzień coś się stało ale ten zapach mnie martwi. To normalne? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Października 2020 @kogucik1337 jak nie ma tam żadnej plechy to widocznie taki mają zapach, chyba wiem o jaki ci chodzi zapach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 27 Października 2020 A w smaku ? Ciekawi mnie to. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kogucik1337 2 Napisano 27 Października 2020 W smaku? to jest odmiana o lekko cytrusowym smaku, wiec moze przez to taki mdły efekt powstaje, ale no, boje się, bo szkoda byłoby pare tysięcy w błoto wyjebać przez jakas niewiedze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 28 Października 2020 Jak nie ma pleśni to prawidłowy zapach nawet po miesiącu mogą mieć. Miałem tak z Gorilla Glue, po ok 5-6 tyg zaczęły pachnieć sosnową żywicą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 28 Października 2020 @Bimbrownik moje zaczęły normalnie pachnąc po ok. 2-3 tygodniach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kondziu 32 Napisano 29 Października 2020 @kogucik1337 To normalne ze po wlozeniu do sloika ziolo zaczyna pachnac scietym trawnikiem po jakims czasie zapach sie zmienia, mozesz tez aromatyzowac swoje ziolo w sloikach jak chcesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach