DonHierba 5 Napisano 25 Października 2020 WW CBD Auto, Dziś 20 dzień flow, światło 12/12, nawożenie Plagron - Terra Bloom i pk 13-14. Odnoszę wrażenie że kwiaty nic a nic nie idą, poradzicie coś??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 25 Października 2020 @DonHierba daj im czasu powinny ruszyć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonHierba 5 Napisano 25 Października 2020 @Tester , dzięki z odpowiedź. Niecierpliwię się trochę bo mega dużo czasu poświęciłem na edukację na tym forum i chciał bym aby temat się udał :) Uzbrajam się w cierpliwość! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 25 Października 2020 Ciepliwosci, niecierpliwosc zniszczyla juz nie jedno grow. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 25 Października 2020 Najgorzej jak chce się zajarać swojaka jak najszybciej ? Albo dowalić nawozów na bogato żeby szybciej poszło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 25 Października 2020 Ja nie mam nic od prawie 2 msc. I jeszcze 2 msc przede mną ? więc cierpliwość mam opanowaną. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 25 Października 2020 28 minut temu, zielonyjamajczyk napisał: Ja nie mam nic od prawie 2 msc. I jeszcze 2 msc przede mną ? więc cierpliwość mam opanowaną. Tylko po co ? Palenie mozesz miec przez caly rok. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 25 Października 2020 @CheMsKuN dlatego ruszyłem z swoim ? widziałeś przecież . To dziewiczy rejs ? mam nadzieję że odtąd tak będzie @CheMsKuN a na razie jest tak : 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonHierba 5 Napisano 16 Listopada 2020 42 dzień flow... Cierpliwość!!! Lepszej rady nie mogłem dostać :) DZIĘKUJĘ ;) 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 16 Listopada 2020 @DonHierba pieknie !!! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 19 Listopada 2020 @DonHierba 3 tygodnie i takie pałkersy ?? daj znać ile wyszło ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonHierba 5 Napisano 19 Listopada 2020 5 godzin temu, Urojenie napisał: @DonHierba 3 tygodnie i takie pałkersy ?? daj znać ile wyszło ?? Dam znać ;) Planuję potrzymać jeszcze z dwa tygodnie na samej wodzie i cięcie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 19 Listopada 2020 @DonHierba Jedyne Pałki jakie lubie ? bo może jeszcze te z kurczaka hahaha 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonHierba 5 Napisano 28 Listopada 2020 W dniu 19/11/2020 o 02:13, Urojenie napisał: @DonHierba 3 tygodnie i takie pałkersy ?? daj znać ile wyszło ?? Liczyłem na 30g... Suszone w totalnej ciemni, 21C, wilgotność +/- 50%. Po obróbce 74,5g ? Słój ma 1,5l Dziękuję wszystkim za MĄDRE rady ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 28 Listopada 2020 @DonHierba idealnie gratulacje cierpliwość poplacila ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach