Tomaszszym 189 Napisano 16 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk właśnie się wacham wiesz wg planów te automaty średnio 70dni powinny dojść czyli jeszcze tydzień ja wolał bym to przeciągnąć bo wczoraj dostały nawozy i w sumie jestem w kropce Na topach nic nie widać narazie tylko te pare sztuk resztek boje się ze to się rozsialo i huj strzeli wszystko odnośnie oprysku chyba zrobię go w ostateczności wieczorem wyjmie wszystkie panie do kontroli osobistej bo nie wiem jak to się u dołu ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 16 Listopada 2020 @Tomaszszym Mądry plan. Wyciągaj i poprzeglądaj - potem decyzję. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 16 Listopada 2020 @Tomaszszym Kong strong ? Czyżby świat był aż tak mały? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 16 Listopada 2020 @Bimbrownik browara nie miałem pod reka lepiej by się prezentowal na zdjeciu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 16 Listopada 2020 @Tomaszszym chodziło mi o sam napój, znam go doskonale przez to mnie zaciekawiło. Nie ważne, nie śmiece relacji ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 16 Listopada 2020 Amesia Golić ja jeszcze czy dać spokój @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 16 Listopada 2020 Ja bym zostawił tak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 19 Listopada 2020 Małe turbulencje zaczęła pleśń się wpierdalac ratowałem co się da i czekam na rozwój sytuacji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 19 Listopada 2020 @Tomaszszym Wilgotność za duża ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 19 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk nom do tego na zewnątrz cały czas padało także zwykła cyrkulacja nie pomogła ściąłem najgrubsze topy w jednym w pare godzin pół musiałem wypierd wczoraj próbowałem outdoor chyba ak47 topy liściaste strasznie wyszło mi 25 działanie dobre smak ujdzie śmierdzi sianem dałem mu skórkę z cytryny by coś zmienic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 19 Listopada 2020 @Tomaszszym Rozumiem Twoje wkurwienie. ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 19 Listopada 2020 Triachomy bardzo mleczne mam nadzieje ze bd kopać Susze je w boksie w prowizorycznej ciemni nie zaopatrzyłem się w oddzielny box na suszenie nic trzeba myśleć o następnym projekcie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 19 Listopada 2020 @Tomaszszym jak problem z wilgotnością to pomyśl nad osuszaczem, za cenę ok 20g kopru, lub nawet mniej ✌?będziesz spokojny a takto straty mogą być wiele większe niz w to co zainwestujesz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 21 Listopada 2020 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 3 Grudnia 2020 Jak myślicie próżniowe pakowanie chroni przed plesnia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Grudnia 2020 @Tomaszszym jak topy wilgotne to nie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 3 Grudnia 2020 @Szym topy w miarę suche tylko gałązki się jeszcze nie lamia ale dla pewności trochę jeszcze podsusze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 8 Grudnia 2020 Witam u mnie już po kosie w totalitarnym wyszło 320 sztuk nie jest zle ale szału niema nie bawem planuje następny Rzut ale tym razem zastanawiam się nad hydroponika i sezonowki pozdrawiam i dziękuje za zainteresowanie wszystkie rady i wskazówki 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 8 Grudnia 2020 @Tomaszszym gratuluję i powodzenia dalej 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 8 Grudnia 2020 @zielonyjamajczyk dziękuje i wzajemnie powodzonka bd obcinał co u Cb 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach