Tomaszszym 189 Napisano 25 Października 2020 Witam zaczynam w 42dniu rośliny 2xamnezia auto 3xlemon kix 2xbanana blaze auto 2xgelato dream auto i górołazów glue sezon namiot 1m2 lampa pęd gc16 512w nawozy canna vega ,flores,rizotonic,canazym,canna boost od jutra Canna pk13/14 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 25 Października 2020 @Tomaszszym jest dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superlemon 10 Napisano 25 Października 2020 Kiedy zacząłeś podawać nawozy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 25 Października 2020 Tyle panienek na jeden metr.. ? Będzie gęsto ✌? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 25 Października 2020 @superlemon @superlemon Vega 3tydzien około flores 10dni temu bóstw od 4dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 25 Października 2020 @Jamajczyk13 o tym samym pomyślałem ? bardzo gęsto. Ja mam 4 na 0,5 i już tragedia się robi , a tu 9 na 1 ? grubo grubo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 25 Października 2020 @Tomaszszym był jakiś trening? Czy same szczyty? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 25 Października 2020 Pierwsze lst później świrowalem z siatka ale narazie ja zdjąłem by ja poprawic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seb88 13 Napisano 25 Października 2020 Ciekawe jakie bedziesz mieć wyniki z 9 kwiatkami. Ja na takiej samej powierzchni mam 5. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 25 Października 2020 @zielonyjamajczyk 10 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 25 Października 2020 @Tomaszszym ja pierdziele ? grubo ... Myślałem też o siatce, ale zostałem przy LST. Dzisiaj kolejna poprawka . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 25 Października 2020 @Seb88 sam się zastanawiam Problem mam z pH 7lub deko ponad dopiero na dniach przyjdzie mi miernik z reszta pierdolow mam nadzieje ze wytrzyma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 25 Października 2020 @Tomaszszym wpadają trochę w żółty, o tym mówisz, i lekko popalone końcówki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 25 Października 2020 Problem mam z pH 7lub deko ponad dopiero na dniach przyjdzie mi miernik z reszta pierdolow mam nadzieje ze wytrzyma we wtorek bd wiedział żółknie strasznie @zielonyjamajczyk nom @zielonyjamajczyk coś je bierze tylko pomysły mi się kończą @Tomaszszym do tego je...w ziemiomorki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 25 Października 2020 Fajny busz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 25 Października 2020 Na 1,5l butelkę wody o pH ok 8,0 dodac można 2,5ml octu . Na 1,5 litra wody o pH 7 dałbym 1,5 ml octu. Ale wiem że to działa krótko - woda do wykorzystania przez 48 h. I najlepiej zakręcać butelkę. Chłopaki sobie chwalili metodę. Możesz poczytać w necie. Myślę że to prawda. Zresztą jak chcesz to mam w domu ocet i miernik. Tylko woda nieodstana. Mogę sprawdzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 25 Października 2020 @zielonyjamajczyk Czytałem otym dziś podlalem ja woda z kwasem z cytryny pare kropel i do tego fusy z kawy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 25 Października 2020 Proszę przyjaciele : 0,7 litra wody. dodałem 1 ml octu. poniżej dwa wyniki : 6.33 zbite na 4,78 przez 1ml octu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 25 Października 2020 @zielonyjamajczyk dzięki za typ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 25 Października 2020 Nie ma problemu. Sam byłem ciekaw. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach