zaklinacz_wiewiorek 15 Napisano 14 Października 2020 siemanko, zrobila mi dzisiaj kucharka maselko z lisci, korzeni i lodyg, wyszlo tego 12 pojemnikow na kał hehe, smak jest powalajacy, i czuc ze jest moc, nie jadlem wiecej niz na palca bo sie boje, pozatym nie na wieczor ? z czym najlepiej to jesc? jak dodawac? pierwszy raz mam takie cudo ? ile moze taka faza trzymac? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Października 2020 @zaklinacz_wiewiorek najlepiej upec coś z masłem, możesz też zrobić np jajecznicę na maśle czy np zapiekanki. W zasadzie wszystko to co robisz na zwykłym maśle. Co do tego ile będzie trzymać to zależy od mocy masła i ilości jaka dasz do wyrobów, ale kilka h powinno trzymać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaklinacz_wiewiorek 15 Napisano 15 Października 2020 @Seba691 oooo a dzisiaj wleciala dla domownikow jajecznica ? moglem zrobic na zielonym masle hehe, a tak serio to moc bedzie mialo pieronską bo wszystko tez bylo dobrze zrobione, juz nie mowiac ze materialu na to maslo tez bylo sporo a jakosc palonka moze nie ocenie na amnezje z kofika ale przepasci tez nie ma ? a tak miedzy wierszami to mamuska wczoraj chlebkiem scianki wyczyscila to co bylo rozlane do pojemnikow i zjadla, to po 5 minutach spala jak niemowle co sie jej nie zdarza o 23 w kimono haha ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 17 Października 2020 @zaklinacz_wiewiorek po 5 minutach? Mery spożywana lub pita nie klepie tak szybko, zazwyczaj pierwsze efekty czuć po ok 30-60 minutach a z czasem pizda tylko się wzmacnia i ciężej upierdziela ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 17 Października 2020 Upiecz ciasto/ciastka. Możesz też zrobic zelki z maslem, tyle że dodac duzo gelatyny trzeba bo sie rozpuszcza jesli wyjmiesz z lodowki. Tak jak @mirecki napisal, faza po zjedzeniu wyrobu z thc zaczyna sie od 30min po spozyciu, czasem trzeba czekac do godziny. A trzyma 5-8h. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zaklinacz_wiewiorek 15 Napisano 20 Października 2020 siemanko, bedzie pieczone ? @Farmerka a mamuska zjadla to co najlepsze ze scianek ale usnela i tak czy siak ze zmeczenia a faza widocznie jej zeszla na snie...w kazdym razie @mirecki dalem dwie kapsulki znajomemu i po 1,5 h go kleplo, spalil w miedzy czasie 3 lolki bo huja dzialalo haha... a jak zaczelo dzialac to zamykalo oczy i do spania ? ale do ogarniecia, posmarowal dwie kromki z maselkiem i cos tam dodal nie pamietam...nadmienie ze zjadl tylko jedna bo druga zjadla kolezanka i ona usnela ? tyle wiec fajnie ze dziala, nie mialem jeszcze okazji probowac bo slabo z czasem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 21 Października 2020 W dziwny sposób to u ciebie dziala. Kolega zjada wyrob, po 1.5h wchodzi ale wchodzą lolki czy ten wyrob? ? Z moich obserwacji wynik jest taki albo jesz albo palisz. A przynajmniej poczekaj aż wejdzie to zjedzone i wtedy wiecej zapal jak za słabe. Tak samo z alkoholem. Ja nie pije alkoholu ale znajomi mowili że jak zjedli takie ciasto po kilku piwach to nic nie czuli, pewnie dlatego że byli najebani ? a gdy zjedli ciasto bez wcześniejszego palenia lub picia alkoholu to wchodziło konkretnie. Mowa o tym samym ciastku ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 11 Grudnia 2020 1,5 godziny po zjedzeniu odpowiednio przygotowanej makumby czy innego masla konopnego, to ja na bosaka chodze po suficie i przy okazji klaszcze uszami w rytm jebanego kankana 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach