CheMsKuN 683 Napisano 27 Października 2020 Spoko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 27 Października 2020 Każda ma ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 29 Października 2020 Panowie i Panie mamy 29 dzień Wygląda to tak jak na zdjęciach. Pytania : lampa w dół ? Mamy 45 cm od szczytu ? Dać im już na kwitnienie ? Zaczynam walkę z wilgotnością. Mam 60 % Był delikatny fryzjer , bo w dole miały za ciasno. co myślicie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 29 Października 2020 3 godziny temu, zielonyjamajczyk napisał: Dać im już na kwitnienie ? jeszcze poczekał bym 3 godziny temu, zielonyjamajczyk napisał: lampa w dół ? Mamy 45 cm od szczytu ? chyba dobrze jest, a producent coś mówi o tym? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 29 Października 2020 Jak na moje oko to wyglądają bardzo dobrze. Ja bym już delikatnie lał nawóz na kwitnienie, bo widać, że kwitną, ale jak doświadczany kolega wyżej mówi, że jeszcze nie pora to poczekaj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 29 Października 2020 Niby 40 cm... jakoś wysoko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 30 Października 2020 No Siema !!! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach