Mesiash 0 Napisano 10 Października 2020 Witam Po podłaczeniu zgodnie z instrukcja lampy hps żarówka nie świeci dlaczego?????!!!! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 10 Października 2020 @Mesiash zasilacz albo żarówka uszkodzona albo coś źle podłączasz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesiash 0 Napisano 10 Października 2020 zasilacz był juz skręcony mam 3 kable do żarówki i podłączam jak w opisie żarówka świeci na bardzo słabo niebiesko i za chwile wyłacza sie całkowicie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Października 2020 Godzinę temu, Mesiash napisał: zasilacz był juz skręcony co? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesiash 0 Napisano 10 Października 2020 co? co? bo nie rozumiem :D zasilacz juz dostałem cały wystarczyło podłaczyc do zarówki i kontaktu Normalnie chyba trzeba sie z nim jeszcze bawic w podłaczanie czy sie myle? if u know what i mean @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Października 2020 @Mesiash jak podłączyłeś wszystko i nie działa to coś jest lipne albo źle coś podłączyłeś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 11 Października 2020 Wstaw zdjęcie, na zasilaczy jest rysunek techniczny podlaczenia, do tego daj całość jak podlaczyleś, zaraz diagnozuje problem! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mesiash 0 Napisano 12 Października 2020 nie można było zle podlączyc bo tranzystor ma wbudowany zasilacz itd zadwoniłem do producenta i wysle nowa zarówke i tranzystor razem zeby ustalic co jest wadliwe ale prawdopodobnie to zarówka czesci wadliwe normalnie mam zwrócic takze nie ma chyba problemu z góry dzieki za pomoc wszystkim @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach