Setamy 0 Napisano 9 Października 2020 Witam, zrobiłem jaka wentylacja do boxa z lampa hps 250w? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 9 Października 2020 @Setamy zestaw 4" Ci wystarczy. Dobrze by było, gdybyś miał cool tube na tego hps'a na gorące dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Setamy 0 Napisano 9 Października 2020 @doominik masz może jakis link? O cooltube już myślałem i na pewno będzie zakupiony. Dzis będę całość składać i przez 2 dni na sucho obserwować jak to funkcjonuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 9 Października 2020 (edytowane) Ja mam namioty w domu i zainwestowałem w wyciszone wentylatory-wszystkie td silence w różnych rozmiarach i szczerze polecam. U ciebie ten 4 cale by wystarczył. Tylko one niestety nie są tanie. Te małe tanie to wszystko praktycznie to samo, a ja nie mam z nimi za dużo doświadczenia. Namiot masz nie za duży, i jeśli jeszcze do tego cool tube byś zrobił, to pomyśl nad umieszczeniem filtra na zewnątrz namiotu-wtedy też możesz mieć większy filtr=starcza na dłużej i przepuszcza więcej powietrza. Marki filtrów jakie znam to rhino, phresh, carbonair. Jest teź masa noname, ale nie próbowałem. Edytowane 9 Października 2020 przez doominik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach