W420T 1 Napisano 4 Października 2020 siema mam problem z ogarnięciem oświetlenia z małym budżetem na jednego krzaka. Wszędzie co innego mówią i już sam nie wiem co brać. Jakby ktoś pomógł. PS. grow box z kartonu będzie, jaki nawóz najlepiej brać? https://www.growtent.pl/product-pol-248-Zarowka-LED-5x3W-EPISTAR-E27-na-wzrost.html patrzyłem na takie coś ale mało W @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Października 2020 @W420T z taką żarówką dobrze nie będzie nawet na jeden krzak. Ile kasy chcesz przeznaczyć na oswietlenie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Października 2020 @W420T na wzrost nawóz z azotem, na kwitnienie to jakieś pk13/14 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Października 2020 @W420T wejdź na stronę ledam.pl, jeden panel 35W byłby idealny takie lampki led grow z allegro (np ta 3x5 epistar) są beznadziejne, pobierają dużo mniej W niż to jest napisane myślę też, że COB LED 50W byłby spoko ja jadę na żarówkach 28W 3500lm Diall z Castoramy jedna taka na wzrost jest spoko ale lepiej zainwestować w panel @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W420T 1 Napisano 6 Października 2020 @Seba691 teraz już wiem zajebałem taką LAMPA SODOWA HPS-WLS UPRAWA ROSLIN 100W-GROWBOX @Groovebusters teraz już wiem zajebałem taką LAMPA SODOWA HPS-WLS UPRAWA ROSLIN 100W-GROWBOX @Szym tak w ogóle nawóz potrzebny jak ziemia dobra? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Października 2020 @W420T zależy jaka ziemia, ale przeważnie pierwsze 2-3 tygodnie nie trzeba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W420T 1 Napisano 6 Października 2020 @Szym Canna Terra Professional 25L @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Października 2020 @W420T to gdzieś tak ze 3 tygodnie bez nawożenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W420T 1 Napisano 6 Października 2020 @Szym jaki nawóz poleciłbyś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Października 2020 @W420T można biobizz trypack @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Października 2020 @W420T a ja bym proponował od advanced nutrients: micro grow bloom. Masz komplet nawozów dawkowanie proste i nie musisz się o ph ziemi martwić bo automatycznie reguluje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W420T 1 Napisano 6 Października 2020 (edytowane) @Seba691 koniecznie te 3? czy mogę np ? Edytowane 6 Października 2020 przez W420T zapomniałem napisać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Października 2020 @W420T te nawozy podaje się razem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
W420T 1 Napisano 7 Października 2020 @Seba691 zamówiłem już, ale to nie jest przypadkiem do hydroponiki? Jest tam Sensizym, który słyszy do hydroponiki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Października 2020 @W420T nie. Znaczy też może być. Ja używam tylko tych nawozów i mam pH idealne a i rośliny super rosną. Uważam że to jedne z najlepszych nawozów. Będziesz zadowolony. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Holerka321 0 Napisano 20 Października 2022 Witam pytanko ledy No jednego drzewka na 12 volt 14000 do 15000 lumenów wystarczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 23 Października 2022 @Holerka321 na 12V nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach