mirecki 755 Napisano 20 Września 2020 Macie jakieś sposoby na szybkie trymowanie? Próbował może ktoś z Was maszynką do włosów? Większe przytopowe liście to wiadomo że rączkami a te małe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 20 Września 2020 Polisz Farmer na You tube ma specjalna maszynkę podpatrz tam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Września 2020 @mirecki są trymery do topów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 20 Września 2020 Mieliście okazję pracować na takim sprzęcie? Obrobi to z 3-4 krzaki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Września 2020 Ja dzisiaj 2 całe krzaki i dwie połówki 9h trymowalem mam dosyć no ale niestety to chyba najdłuższa robota podczas uprawy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Września 2020 @mirecki takie nie stosowałem ale ciekawi mnie czy by trymowało @Seba691 ja raz 48h bez przerwy w środku lasu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach