2maxmanus 1 Napisano 16 Września 2020 Witam Proszę o ocenę roślinki nie wiem czy jest sens dalej to ciągnąć odmiana cbd great white shark 11 tygodni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 16 Września 2020 nie za bardzo, ew. indoor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2maxmanus 1 Napisano 17 Września 2020 nawet przy w miarę ciepłym październiku ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Września 2020 ona jeszcze nie kwitnie a potrzebne ci minimum 2 miesiące. 2 miesiące to masz połowa listopada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2maxmanus 1 Napisano 17 Września 2020 Mimo wszystko spróbuje bo na indoor nie ma szans . Jakieś rady żeby przyspieszyć fazę kwitnienia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Września 2020 nie da sie chyba ze będziesz tak zmotywowany żeby robić sztuczną ciemnie xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2maxmanus 1 Napisano 17 Września 2020 To znaczy?? Ja jestem ignorantem wiec do mnie trzeba jaśniej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Września 2020 Robisz 12 godzin słońca i 12 godzin ciemności, nie wiem jakimś namiotem lub czymś takim @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2maxmanus 1 Napisano 17 Września 2020 Ok rozumiem wielkie dzięki za pomoc 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2maxmanus 1 Napisano 3 Listopada 2020 Ścinać czy nie ścinać oto jest pytanie ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Listopada 2020 @2maxmanus jak ciepło to trzymaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 3 Listopada 2020 @2maxmanus plechy ogólnie nie masz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2maxmanus 1 Napisano 3 Listopada 2020 O dziwo nie ma ale robi się coraz wilgotniej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach