Kobera1 0 Napisano 13 Września 2020 Siema, mam kilka pytań związanych z faza flo. 1. Moje planty są na indukcji, mysle ze do 1 kwiatów skonczy mi się biogrow i algamic, a mój przyszły projekt zamierzam iść w advanced nutrients, jest sens całe kwitnienie leciec już na nawozach od an czy dokupić na ten grow jeszcze te 2 nawozy? 2. Jak teoretycznie powinienem wygolic niepotrzebne odrosty? Wszystkie poniżej załóżmy 50% wysokości rośliny? Niektóre się różnią od siebie na tym samym pietrze - jeden dosięga prawie do szczytów głównych, a drugi równoległy ma z 3 cm Dzieki i liczę na wasza pomoc ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Września 2020 9 godzin temu, Kobera1 napisał: 1. Moje planty są na indukcji, mysle ze do 1 kwiatów skonczy mi się biogrow i algamic, a mój przyszły projekt zamierzam iść w advanced nutrients, jest sens całe kwitnienie leciec już na nawozach od an czy dokupić na ten grow jeszcze te 2 nawozy? możesz lecieć na advanced nutrients 9 godzin temu, Kobera1 napisał: . Jak teoretycznie powinienem wygolic niepotrzebne odrosty? Wszystkie poniżej załóżmy 50% wysokości rośliny? Niektóre się różnią od siebie na tym samym pietrze - jeden dosięga prawie do szczytów głównych, a drugi równoległy ma z 3 cm odrosty goli się przeważnie takie na których rośnie "popcorn" czyli małe topki z których i tak dużo materiału nie wyjdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach