zephyr 0 Napisano 4 Września 2020 (edytowane) Siema! Ostatnio zostałem prawie przyłapany na outdoorze i musiałem zmienić miejscówkę. Jako że nastawiłem się na outdoor nie mam żadnych lamp ani growboxa to musiałem wymyślić coś na szybko. Na strychu znajduje się jakaś stara jarzeniówka. Myślicie że da radę? Innej opcji raczej nie mam :/ Drugą opcją jest żebym wystawił je koło okna na strychu ale ostatnio pogoda jest badziewna więc nie wiem czy to coś da Mógłbym też dać tam matę na szybę samochodu żeby więcej światła trafiało Edytowane 4 Września 2020 przez zephyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Września 2020 @zephyr taka świetlówka do do klonów dobra a tak to lipa zresztą tam masz dużą przestrzeń @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 4 Września 2020 Musiałbyś mieć takich nad roślina jedna przy drugiej z 10 .I ograniczyć przestrzeń czymś co odbija światło ,żeby nie uciekała Ci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 4 Września 2020 @zephyr niestety, ale nie za bardzo sie to sprawdzi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Września 2020 @zephyr nie ma opcji żeby roślina się utrzymała kup jakąś lampę na szybko bo szkoda krzaków. A jak narazie zdejmij osłonę z tej lamy zawsze to trochę więcej światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zephyr 0 Napisano 4 Września 2020 Myśliscie że to lepsze niż na parapet lub na dwór kiedy cały czas pochmurno? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Września 2020 @zephyr chmury nie mają nic do rzeczy światło i tak dociera więc na dwór dużo lepiej niż na takim strychu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zephyr 0 Napisano 4 Września 2020 @Seba691 a jakbym dał te folie na szyby samochodowe? Chyba że dalbym koło okna na strychu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Września 2020 @zephyr moja rada dla Ciebie. Zbij mały Box na szybko daj wentylatory od pc żeby było tanio kup jakiegoś HPSa np 150 te lamy też są tanie i krzaka dociągniesz albo na dwór z nim @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zephyr 0 Napisano 5 Września 2020 Dałem je koło okna. Tam świarło jest nienajgorsze a podczas zachodu będzie go tam najwięcej. Wyniesienie na dwór nie wchodzi w opcje A umiejętności składania boxów nie mam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach