WielebnyMerry 382 Napisano 4 Września 2020 (edytowane) Co sądzicie o doniczkach 33Litry z folii kubełkowej, na sezony? Oczywiście przy co najmniej 2 miesiącach wega. Edytowane 4 Września 2020 przez WielebnyMerry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Września 2020 @WielebnyMerry jak mocna folia to może być @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 4 Września 2020 @WielebnyMerry Ja zrobiłem dając jako spod część starej ogtomnej doniczki ale denerwuje mnie to,że na górze układają się jak chca .Więc radzilbym zrobić z czegoś.sztywny okrąg rowniez na górze a może nawet na środku .Poprostu do olbrzymiej donicy musisz zrobić jakis stelaż sama folia może być kicha .Pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 4 Września 2020 No to będą na mazara @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Września 2020 @WielebnyMerry uważam że 33l to zdecydowanie za dużo zobacz w moich relacjach miałem wegaponad 3 miesiące i w 11 litrach na lajcie wystarczyło miejsca. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 5 Września 2020 Będzie, eksperyment z treningiem tiptop @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach