spoja 68 Napisano 3 Września 2020 Siema, zamawiał ktoś kiedyś coś z marshydro.eu? Chodzi o to jak długo idzie przesyłka i czy nie ma później jakiegoś cła lub coś takiego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Września 2020 @spoja ktoś zamawiał ale nie pamiętam kto, jak z uni to bez cła, dobrze mówie domin? @doominik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 3 Września 2020 @Szym masz dobrą pamięć stary ? Tak zamawiałem, tylko do UK, nie do Polski. Zamawiałem ts600 i był u mnie chyba w 3 dni, max w 4. Żadnego cła nie płaciłem, a na ich stronie była najlepsza cena. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoja 68 Napisano 4 Września 2020 @doominik okej dzięki wielkie, nie za bardzo ogarniam jeszcze te przesyłki zagraniczne ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Września 2020 moge ci rzucic kodzik rabatowy ale na mars-hydro.com @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach