Bart 0 Napisano 2 Września 2020 Witam. Czy to normalne jeżeli automat przestoi trochę za długo to będą nasiona i czy będą to napewno fem? Moja amnezka auto dala ich masę w parze ze spoko topami w sumie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Września 2020 @Bart musisz przecież zapylić roślinę,jak masz automata i nic nie robiłeś i pojawiły się nasiona to shermił się pewnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Napisano 2 Września 2020 Jakie mogą być powody hermienia? To znaczy ,że nasionka jak wsadze też będą hermic? Dopiero drugi raz sądzę, mega nie doinformowanie haha. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Września 2020 @Bart bawienie się światłem - ciągłe zmiany naświetlania i przede wszystkim geny czasem się hermy trafiają 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Napisano 2 Września 2020 @Szym No i nastała światłość. Kombinowane było trochę z oświetleniem. Ostatnie pytanko. Myślisz, że warto sprawdzić czy nasionka będą ok? Bo chyba muszą być femy z tego co nie, a 75 ich dało. Czy lepiej zamawiać nowe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Września 2020 1 godzinę temu, Bart napisał: Myślisz, że warto sprawdzić czy nasionka będą ok? Bo chyba muszą być femy z tego co nie, a 75 ich dało. Czy lepiej zamawiać nowe. co? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart 0 Napisano 2 Września 2020 @Szym w sensie, że jak sie zhermila i to raczej wina manipulowania swiatlem, to z nasionek wyrosną te same auto tak? Chyba, że coś ją zapylilo. Z royala zamawiane były ogólnie. Dzieki z góry za pomoc i zainteresowanie, przydalby mi sie taki ktoś na whats up żeby normalnie pogadać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Września 2020 @Bart z nasionek hermy też mogą hermić, może światło może geny bardziej na geny bym stawiał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mjrTOMMY 8 Napisano 10 Września 2020 nasionka herm mają tendencję do hermienia, ale to nie jest gwarancja. jeżeli roślina zwariowała tylko przez stres związany ze światłem , to chyba dobrze kombinujesz, że będzie fminizowane tosamo. tylko że to automaty, są mniej wrażliwe na światło, więc może roślinka jest jednak jakoś genetycznie hermiąca. trza sprawdzić w jak najlepszych warunkach i być dobrej myśli. główną przyczyną hermienia jest agresywna propaganda siana przez towarzystwa LGBTQ. prawdopodobnie do ziemi ideologii dosypują. za moich czasów żadnego hremienia i innych świństw nie było!☺️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach