Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 30 Sierpnia 2020 Siema wszystkim! Przygotowuję się powoli do kolejnej uprawy. I Chcialbym zasięgnąć waszej wiedzy i doswiadczenia. Poszukuje nowych nasionek. NIE AUTOMATÓW! Jakie nasionka i jakiej firmy polecacie? Z niedlugim okresem kwitnienia, dobrą jakością i żeby zbiory były duże ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 30 Sierpnia 2020 @Dobry_Człowiek! jakieś pół automaty może @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 30 Sierpnia 2020 @Andi niechce żadnych automatów i pół automatów. Wole sezonowe z kwitnieniem do 9 tygodni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 30 Sierpnia 2020 @Dobry_Człowiek! to może OG kush z Dinafem, była kiedyś chwalona przez wieloletniego palacza, a była trochę niedojrzała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ooo Jesu Napisano 28 Września 2021 W dniu 30/08/2020 o 10:10, Dobry_Człowiek! napisał: niechce żadnych automatów i pół automatów. Wole sezonowe z kwitnieniem do 9 tygodni Ja osobiście polecam Durban Poison od DP. Gdy przygotujesz odpowiednio miejscowke to rosną jak szalone. Mi wyrosły dużo większe niż podaję producent. Pół roku wcześniej odkwasilem wapnem i dodałem przerobionego obornika,przekopalem i nakrylem folią aby chwasty nie rosly,na wiosnę nasiona prosto w glebe poszly. Krzaki wyrosły duuze...za duże i dlatego miałem przypal.Po treningach różnorakich krzaki miały ok 3,5 metra wysokości i tyle samo średnicy. Plon ok 1,5 kg samych wysuszonych kwiatów. Moc 21-22% thc-dużo więcej niż w sklepie w opisie. A z kad to wiem??? Bo w policyjnym laboratorium mi pomierzyli he he 🙂 miałem 5 sztuk i jak wspomniałem byly po prostu za duże i stały się widoczne zbytnio. Naginalem je ale nie wiele to dało. Gdy masz odp miejsce i szatę roślina która pozostanie zielona do konca września początku października,to polecam. Najlepiej sądzić moim zdaniem gdzieś przy dzikich jezynach,które też potrafią wyrosnąć w odp warunkach do 3-4 metrów i są zielone do późnego października. Ciężko takie coś spotkać ale ja znalazłem i na drugi rok planuje 10 Durbanow tam ulokowac. Drzewa mogą się łamać od ciezaru kwiatów,warto je wspomóc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach