Jamajczyk13 106 Napisano 29 Sierpnia 2020 Mam pytanie do was.. Jak głośne macie panele led? Moje brzęczą na 4 wiatraczkach chłodzących jak co najmniej 3 stare PC-ty ? Mam Mastergrower 2000w z Aliexpress. Zadowolony.. ale ten hałas ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 29 Sierpnia 2020 @Jamajczyk13 to te wiatraczki są głośniejsze od wentylacj? masz wentylację w ogóle ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Sierpnia 2020 @Jamajczyk13 tak to jest jak się zamawia badziew z chin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 29 Sierpnia 2020 Lampe dostałem na farta. Więc darowanemu... ?. Jest wentylacja oczywiście, no bo jak inaczej ??. Wyciąg + w środku. Razem są cichsze niż te ledy, made in szajna.. Niedlugo ścinka.. Dam parę kwiatków kumplowi za ten prezent i planuje coś lepszego ogarnąć.. Z tego co czytałem to panele powinny być prawie bezdźwięczne a tu taka kosiarka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 30 Sierpnia 2020 (edytowane) Pamietam, jak kupowałem pierwsze ledy, to właśnie od tych z aktywnym chłodzeniem szybko przeszedłem do tych z pasywnym. Nawet na stronie Marsa były dane typu 75db metr od lampy, a to już bardzo głośno. Edytowane 30 Sierpnia 2020 przez doominik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach