mirecki 755 Napisano 25 Sierpnia 2020 Trymujecie na miejscowce czy raczej tylko z grubsza i na "pewny" teren? Ogólnie to pytanie też mam, mianowicie czym tniecie łodygi? Za 2-2,5 mies żniwa będą a ja tylko indoora robiłem i tam nie było problemu ze ścinką, wątpię w sekator szczerze mówiąc. Myślałem żeby wziąść czarny worek, po obcinać topy, do wora i na pewniaczka pójść i tam trymować. Mam kilka par nożyczek krawieckich ale wątpię że wyrobią z 4 roślinami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 25 Sierpnia 2020 @mirecki najlepiej zawinąć gdzieś na pewny teren i w spokoju trymować, ja swego czasu trymowałem na miejscówce największy hardkor to było 2 dni ciągłego trymowania w środku lasu 40km od chaty, dzień i noc, z powrotem wracałem jak by na fazie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 25 Sierpnia 2020 @Szym To hardkorowa akcja ile ty tego miałeś łąkę ? ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Sierpnia 2020 @Szym właśnie, ile miałeś krzaków? Ile średnio Ci wyszło z krzaka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 25 Sierpnia 2020 @glodek18 było tam ze 9 OG Kush z czego tylko z 4 w miarę zakwitły o ile pamiętam ale obieranie trochę zajmuje czasu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 25 Sierpnia 2020 @glodek18 nie pamiętam ponad kilo było napewno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach